PDS
en
buikpijn

Wat PDS zo lastig maakt is dat er geen twee PDS-patiënten hetzelfde zijn. Dezelfde symptomen kunnen zich bij de één heel anders manifesteren dan bij de ander.
Daarom is het zo belangrijk dat de behandeling op maat gemaakt is. 

Dat klachten “somatisch” niet te verklaren zijn wil alleen zeggen dat de arts geen mankement aan jouw lichaam kan vinden. Het betekent niet dat er niets aan de hand is. Het betekent dat je er anders naar moet kijken.

ALK (voorheen SOLK)

Burn out

Burn-out is het ontbreken van evenwicht. Evenwicht tussen output en input is ernstig verstoord. Het is wanneer je jezelf overvraagd omdat je bijvoorbeeld ALLES wil doen, OVERAL wil zijn, alles PERFECT wil doen, voor IEDEREEN klaar wil staan.

Het meemaken van een traumatische ervaring laat vele sporen achter, niet alleen op het lichaam. Sommige van deze littekens zijn zichtbaar, sommige diep verborgen, ook voor de drager zelf. 

Trauma

Heb je andere klachten?

Niet alle klachten en problemen laten zich simpel in een woord of een begrip vangen. Vaak voel je dat het niet goed gaat, dat je iets mist maar je weet niet precies wat. Samen met jouw onderzoek ik wat je nodig hebt.

Scan de code