Over
mij

Dorota Kooij Antkowiak

Ik sta je graag bij met mijn enthousiasme, deskundigheid, empathie en openheid.
Dankzij de nodige levenservaring en alles wat ik in de loop der jaren geleerd heb voel ik me bevoorrecht om mijn cliënten bij te staan in hun eigen ontdekkingstocht. Ik vind het belangrijk dat jij je gehoord, gezien en welkom voelt. Acceptatie en respect zijn voor mij de voorwaarden van de therapeutische relatie.

 

Ik ben geboren en getogen in Polen. Meer dan de helft van mijn leven woon ik nu in Nederland. Die dubbele identiteit heeft mij gevoeliger gemaakt. Ik kan  problemen en vragen vanuit een ongebruikelijke kant benaderen. Het is vaak gebleken dat dit vaak ongewone perspectief mijn cliënten helpt om te relativeren en onverwachte oplossingen  te vinden.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Daarnaast heb ik honden en katten. Meerdere… Daar kan ik niet zonder.

Om mijn band met de geboorte land in beeld te brengen (letterlijk) heb ik voor gekozen om op de foto’s op mijn website uitsluitend Polen uit te beelden. Zo kan jij ook een beetje genieten van deze mooie land.

Mijn opleidingen

 • Trauma en gehechtheid – Centrum voor trauma en gehechtheid te Klarenbeek
 • Brainspotting 1 – Brainspotting Nederland te Amsterdam
 • SOLK en hypnotherapie – Academie Hypnos te Bussum
 • PDS bij kinderen – Samenwerkende PDS-therapeuten
 • PDS behandeling met hypnotherapie -BivT te Beverwijk
 • Integratieve Psychotherapie en Hypnotherapie – BGL&Partners, Driebergen
 • Oplossingsgericht Coachen, Post-HBO – BGL&Partners te Driebergen
 • Counseling met verbeeldingskracht – BGL&Partners te Driebergen
 • Opleiding tot Psychiatrisch Verpleegkundige – Psychiatrisch ziekenhuis Stichting Langeveld te Noordwijk, opleidingsinstituut Synopsis
 • Master Sociologie – Universiteit Lodz in Polen

Mijn opleidingen

 • Trauma en gehechtheid – Centrum voor trauma en gehechtheid te Klarenbeek
 • Brainspotting 1 – Brainspotting Nederland te Amsterdam
 • SOLK en hypnotherapie – Academie Hypnos te Bussum
 • PDS bij kinderen – Samenwerkende PDS-therapeuten
 • PDS behandeling met hypnotherapie -BivT te Beverwijk
 • Integratieve Psychotherapie en Hypnotherapie – BGL&Partners, Driebergen
 • Oplossingsgericht Coachen, Post-HBO – BGL&Partners te Driebergen
 • Counseling met verbeeldingskracht – BGL&Partners te Driebergen
 • In-service opleiding B-Verpleegkundige – Psychiatrisch ziekenhuis Stichting Langeveld te Noordwijk
 • Master Sociologie – Universiteit Lodz in Polen

De behandeling heeft altijd als doel dat jij sterker en veerkrachtiger jouw weg kunt volgen, vertrouwend op jouw eigen voelen, weten en kunnen. Voor het slagen van de therapie is het essentieel dat jij, als cliënt, verantwoordelijkheid neemt voor het proces. Gedurende het therapieproces streef ik naar een zo groot mogelijke onafhankelijkheid en zelfsturing van jou als cliënt. Zodat jij straks zelfstandig verder kunt en op jezelf kan rekenen. Jij bent de expert in jouw leven. Ik, als therapeut, help je jouw expertise zichtbaar en beschikbaar te maken, en uiteindelijk te gebruiken.

Vind jouw eigen weg

Scan de code