HYPNOTHERAPIE VLAGTWEDDE

 
Hypnose wordt door mij gebruikt bij de behandeling van somatische klachten. Denk aan chronische pijn, Prikkelbare Darm Syndroom, dyspepsie (verhoogde maagzuur), allergie en SOLK. Je kunt bij mij terecht voor hypnotherapie in Winschoten. (Ik werkte voorheen vanuit Vlagtwedde.)
 
Hypnose, die tijdens de hypnotherapie gebruikt wordt, is in feite een staat van diepe ontspanning van het lichaam en gelijktijdig naar binnen gerichte, geconcentreerde aandacht. Dankzij deze aandacht en concentratie ben je ontvankelijk voor de suggesties die je waarneemt, je kunt de keuzes daarin maken. 
 
Gevoelens, inzichten, waarden, gedragingen en herinneringen, die jouw keuzes en jouw gedrag bepalen, zijn vaak onderbewust en niet direct bereikbaar. Dankzij de directe toegang tot je onbewuste hulpbronnen kan je de verandering in gang zetten. Onder de hypnose word je bewust van je onbewuste mogelijkheden.
 

Hypnotherapie, wat kan het voor jou betekenen?

Door aandacht te versterken en te verscherpen maakt hypnose het mogelijk om de persoonlijke hulpbronnen aan te spreken en te benutten. Het maakt het mogelijk om een persoon haar of zijn sterktes in beeld te brengen en daar vertrouwen in te krijgen.

Op een biologisch en fysiologisch niveau blijkt hypnose op een bijzondere manier een uitwerking te hebben op ons brein. Het gebruik van hypnose stimuleert de hersenen tot het proces van neurogenesis: het vormen van nieuwe neuronen en nieuwe verbindingen daartussen. Dit proces wordt gezien als de basis van ieder veranderingsproces. Het gebruik van hypnose in de therapie maakt de bewuste veranderingen nog krachtiger en sterker door de wezenlijke aanpassingen in de hersenenstructuur.

Hypnose therapie in Vlagtwedde iets voor jou?

Dankzij deze eigenschappen kan hypnose als therapie met succes worden toegepast bij diverse problematiek, zoveel bij somatische klachten -denk aan pijn, PDS klachten, onbegrepen klachten (SOLK) – als bij psychische problemen. Hierbij kan je denken aan angst-, depressie- en verslavingsproblemen.

Neem bij interesse contact met mij op, dan bekijken we samen of hypnotherapie een oplossing kan vormen voor jouw klachten. Ik zie je graag in mijn nieuwe praktijk in Winschoten (voorheen werkte ik vanuit Vlagtwedde).

Vindt jouw eigen weg

Scan de code